Для зменшення вартості кілометра пробігу існує маса способів. В їх число входять і правильний підбір шин, і контроль тиску в шинах водіями транспортних засобів, і використання програм інжинірингового супроводу. Але часто власники забувають про самому елементарному способі економити на шинах - наварити або продати каркас б / у шини.

Але багато перевізників вже і чути не хочуть про відновленої шині. Раніше вони вже стикалися з покупкою «наварки». Розуміючи, що «наварні» шини не обов'язково більш небезпечні в експлуатації, але від них дійсно іноді відвалювалися шматки і летіли на узбіччя, а іноді навіть цей вибух відривав один з бризковиків. Але головне «нівроку» була дешевою.

Часи змінюються, покращуються технології, підвищуються стандарти. Завдяки новим досягненням в шинних технологіях, хімічної промисловості та новим методам контролю, сьогоднішні відновлені шини, які виробляються на українських заводах, часто мають навіть більш високу ступінь надійності, ніж нові шини, зберігаючи при цьому цінову різницю.

«Але шматки коліс продовжують лежати на дорогах країни!» - це хороше зауваження!

Шматки гуми на узбіччях доріг безпосередньо не пов'язані з відновленими шинами. Недостатній тиск в шинах, неправильний підбір шин на «сдвойку», розбалансованість осей транспортного засобу, недбалий ремонт, експлуатація шини з меншою, ніж технічно допустимо, залишкової глибиною протектора - є самими основними причинами шматків гуми на узбіччях. Шина, яку неправильно експлуатують, зіпсується в будь-якому випадку, і неважливо - відновлена ​​це шина або нова.

У наш час відновленим шинам довіряти можна і потрібно! Якщо виробники відновлених шин піклуються про свою репутацію, вони завжди гарантують якість і виконують свої гарантійні зобов'язання.

Існує маса варіантів, як скоротити витрати на водіях, так само як і вплинути на ціну палива, але в тому, що стосується використання відновлених шин, ви можете істотно скоротити свої витрати.

Якщо Ви сумніваєтеся в якості та надійності відновлених шини ... Ми можемо переконати Вас у зворотному.

По-перше, чи помічали Ви, що великі перевізники завжди використовують відновлену шину, тому що вони завжди вважають гроші і контролюють витрати. FED EX, DHL, Canada POST - це добре відомі світові компанії, які застосовують відновлені шини і які не стали б використовувати їх ні в якому разі, якби відновлені шини не забезпечували рівень надійності в експлуатації, такий же, як і більш дорогі нові шини .

По-друге, Ви можете відвідати будь-який з наших заводів, де ми з радістю Вас приймемо. Або як мінімум подивитися відеоролик, про процес відновлення знятий на нашому виробництві.

По-третє, В більшості країн Європи і Північної Америки відновлені шини користуються великим попитом і не сильно поступаються новим шинам. Наприклад, у Фінляндії відновлені шини від загальних продажів складають 70%, в Швеції - 50%, в Німеччині - 40% (ринок вантажних шин становить 2,6 млн. Шт., З них - 1,6 нові, 1 - відновлені), в Великобританії 40%. Загальний ринок відновленої шини, яка продається в Європі, становить 30%.

І на закінчення.

Не дивлячись на те, що відновлені шини на вид нічим не відрізняється від нових, їх виробництво екологічно чисте. Так що, якщо ви дбаєте про навколишнє середовище - використовуйте відновлені шини. Ви можете одночасно приносити користь і собі і іншим.